Rok od smrti Ivety Bartošové: Kdo ji předpověděl?

 Celebrity 
28. dubna 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Iveta Bartošová skoncovala se svým životem v pouhých 48 letech! archiv
Zítra 29. dubna to bude rok, kdy se dobrovolně rozhodla odejít ze světa zpěvačka, kdysi jedna z nejlepších Iveta Bartošová. Neunesla psychický nátlak médií, nebo svého manžela? Skončila pod koly vlaku v Uhříněvsi. Zvláštní je, že její smrt kdysi vlastně předpověděla slavná vědma.

Iveta Bartošová ukončila svůj život v pouhých 48. letech. Osudného 29. dubna 2014 před polednem počkala, až její manžel Josef Rychtář, kterého jedni nazývají tyranem, druzí chudákem, který snášel psychické výlevy nervově labilní zpěvačky a v ten den zrovna slavil narozeniny, odjede z domu. Vydala se ke kolejím a počkala si, až pojede vlak. Za pár minut se od Prahy blížila lokálka, která mířila směrem na Benešov. To byly poslední vteřiny Ivetina života.

Vlak, i když brzdil, poté, co strojvedoucí uviděl, jak se postava na kolejích rozpřahuje a jde vlaku vstříc a následně si lehá na koleje, už nestačil zastavit. Tělo Bartošové táhl několik desítek metrů, částečně je zohavil. Všem bylo jasné, že to nikdo jiný být nemůže. Iveta Bartošová zemřela, ozývalo se všude.

Jenže tuto smrt ji kdysi, i když nepřímo předpověděla herečka Helena Růžičková. V kruhu svých přátel, když běžel zrovna v televizi pořad, kde Bartošová zpívala, měla prohlásit. „Chudák holka. Tak fantasticky zpívá, je krásná, ale není šťastná a nikdy nebude. Chlapi jsou jejím prokletím. To jí zabije, ta holka má všechny předpoklady, aby si sáhla na život.“

A opět měla Růžičková, která byla známa svými věšteckými schopnostmi, pravdu. Stejně, jako kdysi u Jiřího Hrzána, nebo Vladimíra Menšíka. I jeho smrt předpověděla, téměř s jistotou sobě vlastní.

Bartošová byla prý v područí Josefa Rychtáře. Podle některých ji týral psychicky i fyzicky. Jiní zase tvrdí, že ji miloval, a kdyby ji nemiloval, nevydržel by s ní. Vydržet s Ivetou bylo prý očistec. Pravdu se už dnes nikdo nedozví. Jen to, že na koleje se vydala dobrovolně.

I když má hrob, pohřbena tam není. Její urnu má stále v držení Rychtář. U kolejí má pomník. Navždy tak bude připomínat hrozné drama, které se kousek od Prahy v roce 2014 odehrálo.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít