Václav Neckář slaví! Narozeninovou párty si užil a dočkal se i krásného překvapení

 Celebrity 
23. října 2018 19:09 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Václav Neckář slaví 75. narozeniny Marija Kalinkina
Václav Neckář slaví právě dnes 75. narozeniny. Už o uplynulém víkendu se pustil do oslav. Nebyly to pompézní narozeniny v Praze nebo nějaké velké hale. Paradoxně v západočeských Mariánských Lázních.

Se svým bratrem Janem Neckářem a skupinou Bacily vystoupil v hotelu Cristal Palace a uspořádal tak pro své fanoušky narozeninový koncert. Na tři sta diváků bylo svědky toho, kolik energie zpěvák má, a že to na pódiu umí pořádně rozbalit. Lehce v šoku byl i moderátor večera a herec Petr Batěk.

„Nestačil jsem zírat, kolik energie pan Neckář má! Jsem moc rád, že jsem mohl být u toho, a když jsem byl požádán, zda bych jeho narozeniny odmoderoval, neváhal jsem ani minutu. Bylo to super, byl to zážitek a Václav Neckář má můj veliký obdiv,” prozradil Batěk.

Narozeninový koncert Václava Neckáře sledovali nejenom diváci v sále, ale díky plazmě i venku před hotelem a skvěle se bavili. Sám oslavenec, než se jal přijímat gratulace a odhalit narozeninový dort, nezapomněl ani na fanoušky a desítky minut se jim podepisoval na fotografie a plakáty. A proč se vlastně koncert půlkulatin Václava Neckáře odehrál zrovna v západočeských lázních? 

„My s bratrem Honzou jezdíme do Mariánem moc rádi. Je tu skvělé publikum, je tu krasně.  Takže když přišla nabídka uspořádat právě tady můj narozeninový koncert, kývli jsme na to. A musím říct, že to byla dobrá volba. Moc jsme si to užili, tedy hlavně já,” svěřil se s humorem sobě vlastním Václav Neckář.

„Václav Neckář si to opravdu užíval a sršela z něj úžasná energie.  Bylo vidět, že má ze všeho velkou a upřímnou radost,” podotkl moderátor večera Petr Batěk, kterého teď můžeme vidět v kinech po boku Dany Morávkové ve filmu Jak se moří revizoři nebo jako učitele obecné školy v unikátním projektu k 100. výroční vzniku Československa Zažijte to znovu! 

Oslavenec Václav Neckář se pak dočkal ještě jednoho překvapení. Vše totiž završil velkolepý ohňostroj nad Mariánskými Lázněmi. Velký "narozeninový" koncert jej pak ještě čeká 26. listopadu v Ústí nad Labem, kde v deseti letech také začínal a jak říká, oslaví zde tak vlastně i 65 let na scéně... 

 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve