Vondráčková chce omluvu od kolegyně! Dočká se?

 Celebrity 
27. června 2017 04:51 / René Černý
  1
📷
2 fotografie v galerii
Na omluvu od kolegyně Kubišové čeká Vondráčková asi marně! ShowPix
Zpěvačka Helena Vodndráčková oslavila před pár dny životní jubileum. Oslavila ho velkým koncertem s televizním záznamem z Brna a koncertem na Karlštejně. Co víc by si mohla přát. Povzdychla si ale nad tím, že někteří s gratulací nepřispěchali!

Vondráčkovou prý mrzí, že jí k sedmdesátinám nepopřál její bratr Jiří, s nímž nemá řadu let dobré vztahy. Důvodem byla kdysi svatba s manželem Martinem Michalem. Od té doby byly mezi sourozenci spory a přestali se stýkat.

Nyní si povzdychla, že jí vlastně mrzí i spory s kolegy Martou Kubišovou či Václavem Neckářem. S těmi má zase spory kvůli dávnému neuskutečnému projektu - koncertnímu turné. S Kubišovou dokonce její agentura vedla soudní spor, který Kubišová vyhrála.

„Stále tomu věřím, že přijde s omluvou. Bohužel s sebou stáhla i Vaška Neckáře (73). Já mám naštěstí se spoustou lidí skvělé vztahy. S těmi, co závidí, se nestýkám. Lidí, které považuji dnes za rodinu, je mnoho. Třeba Jitka Zelenková, se kterou se znám od šedesátých let...To je kamarádka na život a na smrt," řekla Vondráčková pro Aha!.

To, že by přišla ikona Sametové revoluce Marta Kubišová s omluvou, asi nehrozí. Už dříve zpěvačka poznamenaná minulým režimem prohlásila, že neví, za co by se omlouvala. A ani společní známí, kolegové a přátelé nevěří, že se vztahy mezi Vondráčkovou a Kubišovou, potažmo Neckářem ještě někdy srovnají. 

 

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod