Bílá, Prachař, Slávik mají nový kšeft!

 Celebrity 
30. března 2015 03:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Lucie Bílá, Jakub Prachař a Jaro Slávik si vydělají slušný balík facebook
Zpěvačka Lucie Bílá, moderátor a herec Jakub Prachař a producent Jaro Slávik mají nový kšeft. Budou pracovat spolu. A ne za málo. Statisícové až milionové částky jim přinese další ročník soutěže Česko Slovensko má talent.

Show, kterou bude vysílat TV Prima a slovenská TV JOJ tak má osvěžit porota ze starých známých umělců. Jenomže všichni se ptají – je něčím výběr poroty zajímavý, když se vlastně z většiny opakuje?

„Čím asi překvapí věčně usmívající se Lucie Bílá, drsný Jaro Slávi, který si rád hraje na Paľo Haberu a čím asi pak Jakub Prachař? To nikdo netuší. Stejně tak nikdo zatím neví, kdo bude čtvrtým, zatím tajným porotcem!

Za pár týdnů začnou castingy do Talentu, a tak je nasnadě se ptát, zda bude v něčem další ročník jiný, zajímavější. Nebo tvůrci vsadili na „jistotu“ a vše půjde ve starých kolejích?

A vybere si třeba Lucie Bílá někoho z nového ročníku soutěže za svého spolupracovníka či hosty pro koncerty nebo narozeninovou show k jejím padesátinám, které oslaví příští rok?

Z minulé soutěže vzešel třeba skvělý bubeník Mika Ronos, světlomalíř Alex Dowis a taneční skupina The Pastels. Všechny přizvala na svá turné, Pastelky dokonce do televizních pořadů.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve