Slavoman Sámer Issa: Nejdřív selfie s Lipským, teď zase s Gottem!

 Celebrity 
28. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Sámer Issa rád selfie a se svými o mnohonásobně slavnějšími "kolegy"  facebook
Sláva, popularita, celebrita. To přesně zajímá většinu dnešních mladých zpěváků, zpěvaček, modelek… Takový Sámer Issa sice slavný je a dost a nejen zpěvem, ale proč nebýt ještě slavnější. Jak říká jedno staré české šoubyznovské přísloví – když chceš být ještě slavnější, udělej si fotku s Goťtákem.

Sámer ví jak na to. Před časem si na ulici pořídil selfie s hereckým bardem Lubomírem Lipským a hned šup s ním na profil na sociální síti. Teď zase fotečku se Zlatým slavíkem. No a tak si na jedné společenské akci pořídil selfie s Karlem Gottem! A hned to vystavil na svůj facebook. Proč ne? Když mu to přinese like a zájem. Karel Gott je natolik slušný, že nikomu fotku neodmítne. Ale jistě by po prestižní akci usnul stejně ve své posteli na Bertramce, kdyby fotečku se Sámerem neměl.

Sámer Issa je pověstný svými extempore. Nežinýruje se vystavit na profil ani fotku s jointem a o tom, že občas nepřijde někam, kam slíbil, že přijde, se vyprávějí dlouhé story. No nic, tentokrát dorazil a vyplatilo se mu to. Kdyby nepřišel, přišel o selfíčko s Mistrem, který je, ale Sámere, v Česku jen jeden. A jak se zdá, kdybys žil čtyři životy, jeho práci, profesionalitu, úroveň a slávu nikdy nepřekonáš. Bohužel, taková je realita!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít