Milenky Petera Kovarčíka? Ty se ale měly! Co s nimi teď bude? FOTO!

 Celebrity 
26. března 2015 03:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
O svého mecenáše teď přišla i zpěvačka Michaela Nosková a nejenom ona... Profimedia
Zesnulý rádoby producent některých kulturních projektů Peter Kovarčík (+61), kterého našli za záhadných okolností mrtvého v jeho bytě v pražské Mánesově ulici v koupelně, měl za sebou velmi rušné období. I když oficiálně měl ženu a dítě a rodina nyní truchlí, jeho náručí prošla řada žen. Mnohé držel na výsluní.

Asi nejznámější mediální vztah se konal, když několik let žil a podporoval herečku a taky zpěvačku, dnes moderátorku Kateřinu Brožovou. Po původním tutlání a zapírání se spolu krásná blondýna a stárnoucí podnikatel začali objevovat na veřejnosti. Kovarčík financoval Kateřininy projekty, včetně jejích pěveckých začátků.

Když se za velmi dramatických okolností Brožová s Kovarčíkem rozešli, po některých dalších kráskách, si vzal pod svá ochranná otcovská křídla křehkou, neznámou, začínající zpěvačku a dnes muzikálovou herečku Michaelu Noskovou. Z tuctové dívky s průměrným hlasem a talentem udělal "hvězdu" muzikálů.

Nosková, která už je i maminkou a ráda se vyjadřuje ke všemu, jen proto, aby byla vidět a slyšet a vyjadřovala se dokonce i ke kauze Romana Vojtka, jako by div nebyla jeho nejlepší kamarádka od dětství, vděčí Kovarčíkovi za hodně. "To on ji dovedl tam, kde ona dneska je. Nedal na ni dopustit. Je jasné, že byli milenci. Ona se tím netajila," řekla jedna z kolegyň Noskové.

Když už ale zpěvačku a herečku, která je dokonce díky Kovarčíkovým milionům, kterými zásoboval projekty a financoval i ceny Thálie , nominována na ocenění přestal její milý bavit a potřebovala mladšího a atraktivnějšího muže, opustila ho. On ji ale dál podporoval. Nosková má nyní vztah s německým fotografem, ale podnikatel a lobbista nad ni dál držel ochranou ruku.

Nedávno se po jeho boku, ale i v muzikálu Mamma Mia!, který prý také financoval začala objevovat jistá Kateřina Klausová - Miss golf. Okamžitě naskočila do muzikálu a také vedle něj. I ona asi trávila společné přátelské chvilky s vlivným podnikatelem, který miloval luxus, mladé ženy a tvrdil všude, jakou má moc.

Najednou zasáhla ruka osudu a Peter Kovarčík odešel tam, odkud není návratu. Co teď budou jeho ženy, vyjma Kateřiny Brožové, která je dávno zabezpečená, dělat? Co s nimi bude? Kdo se o ně postará, kdo je bude popostrkovat do projektů, v kterých by normálně nezametali ani forbínu? Bůh ví!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod