Mezi bývalou hlasatelkou a synem slavného herce to prostě jiskří!

 Celebrity 
23. března 2015 04:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jiří Werich Petrášek a Marie Tomsová to dali dohromady a jiskří to mezi nimi... tedy na jevišti! archiv
Bývalá televizní hlasatelka Marie Tomsová a před časem objevený syn Jana Wericha – Jiří Werich Petrášek to včera večer rozbalili v Roztokách u Prahy. Poprvé představili svou unikátní talk show ON&ONA aneb potkala jsem Wericha.

„Vyprodáno bylo během pár týdnů, ani jsme to nečekali a bylo to neskutečné. Úžasná pohoda, nálada, fantastické publikum. Zkrátka nesmírně nás to baví,“ prozradila VIPStory.cz Tomsová.

Werichův syn, bavič, herec, ale také prezident Evropské akademie Jiří Werich Petrášek byl nadšen nejen publikem, ale i písničkami Osvobozeného divadla, kterými přispěla Vlaďka Drdová, žena, která do Roztok zve umělce a pořádá podobné akce.

„Prostě to k tomu neuvěřitelně sedlo. A děkujeme i všem divákům, bylo skvělí. S dalšími se těšíme na dalších místech, kam s talk show vyrážíme,“ dodal Werich Petrášek.

Jak on, tak Tomsová přidali humorné zážitky ze své práce, života. Moderátorka a bývalá hlasatelka i pár přeřeků z televize a zkrátka vše, co život přinesl. Mezi oběma to neuvěřitelně jiskří, oba srší vtipem a umí si ze sebe udělat legraci, přitom se neurazit...

„Teď budeme jezdit po vlastech českých i moravských. Třeba 21. dubna jsme v Českých Budějovicích, pak v Roudnici, bude i Praha a další místa. Kdo se bude chtít dobře bavit, určitě si nás najde,“ dodali oba, kterým to prostě na jevišti ladí.

„A jsme vážně jen dobří přátelé. Nic víc za tím nehledejte,“ dodala s úsměvem Marie Tomsová, která je šťastně vdaná a její kolega šťastně ženatý.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008