Roman Šebrle má velký mindrák! Víme jaký! FOTO!

 Celebrity 
24. března 2015 04:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tenhle fešák z televizní obrazovky má velký mindrák!  archiv TV Prima
Moderátor zpráv na Primě, bývalý atlet Roman Šebrle má mindrák! Jaký? No, budete se divit! Není to už ono a jeho svalnaté tělo se změnilo v tělo ochablé. Kdo by to do desetibojaře řekl? Dělá s tím krasavec z televizní obrazovky něco?

Muž, který byl zvyklý na denní tréninky i na to, že jeho urostlé tělo obdivovali ženy i muži, se stal „tuctovým“ fešákem. Hlavně, když usedl za moderátorský pult, přestal cvičit. A udělal se mu špíček na břiše. Ale Roman to považuje za něco víc.

„To je ještě slabé slovo, tam byl prostě špek jako prase, abych to uvedl na pravou míru. V jednu chvíli jsem se na sebe díval do zrcadla a řekli si: Dost,“ míní Šebrle.

Přestože se mu v roli moderátora dařilo výrazně méně než na sportovním poli, už má za sebou 100. reprízu Zpráv na Primě. Sedavou práci proto musí „prošpikovat“ pohybem. V červnu se navíc připojí k charitativnímu cyklistickému závodu Biketime Team Velo Challenge a pomůže tak Nadaci Terezy Maxové dětem.

„Já se připravuji na závod, abych byl plnohodnotným členem. Ti, kteří tam půjdou, si mě mohou vydražit a být v mém týmu. Kolo je teď pro mě jedna z nejsilnějších disciplín a nová výzva. Jinak makám v posilovně,“ dodal Šebrle
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve