Královský rozvod na spadnutí! Prostopášná princezna nasadila svému urozenému muži prachobyčejné parohy

 Celebrity 
24. března 2015 04:10 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Princezna Matte-Marit má za sebou hodně divokou minulost Wikipedie
Norské království se zřejmě připravuje na další pořádný skandál. Manželství korunního prince Haakona a princezny Matte-Marit začíná mít vážné trhliny. Švédský tisk se poté, co vyšťoural údajného milence princezny, začíná vážně zaobírat myšlenkou na rozvod královského páru.

A proti není ani sama princezna. Matte-Marit prý dokonce prohlásila, že pokud jde o ni, rozvodu by se vůbec nebránila. Ovšem současný panovník o něčem takovém nechce slyšet ani slovo. Dost na tom, že skousl snachu s pochybnou pověstí a akceptoval, že si ji následník trůnu vezme. Teď by se stala královská rodina opět tučným soustem pro novináře.

A není se co divit, že už má skandálů kolem královské rodiny plné zuby. Princezna Matte-Marit Norská není skutečně žádné neviňátko. Haakon se se svojí budoucí ženou seznámil na rockovém festivalu, kde roznášela pivo jako servírka. Amorův šíp prince zasáhl asi hodně silně, protože mu najednou vůbec nevadilo, že jeho milá nemá vůbec žádné vzdělání a ještě má nemanželské dítě s mužem, který seděl toho času ve vězení. To, že žila poměrně čilý život večírkové královny a nebránila se alkoholu ani drogám, byl už jen drobný detail.

Nyní média spekulují, že manželství norského nástupnického páru se ocitlo v troskách. Důvodem odcizení manželů by měl být až příliš vřelý vztah Matte-Marit k dědici koncernu Reitan Group Ole Robertovi Reitanovi.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47