Ve Špindlu odstartovala jarní sezóna. Návštěvníky čeká snowboardový happening i lacinější skipasy!

 Sport 
25. března 2015 16:11 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Ve Špindlerově Mlýně je nádherně nejen v zimě, ale i na jaře!  Skiareál Špindlerův Mlýn
V největším krkonošském středisku, kam jezdí i řada celebrit, lyžařská sezóna rozhodně nekončí. Jarní sluneční paprsky lákají naopak do areálu stále více lidí. Špindlerův Mlýn nabízí stále výborné sněhové podmínky, minimální fronty u lanovek a jednodenní skipasy za pouhých 490 korun. Od čtvrtka do neděle se můžete těšit i na snowboardový happening Burton Špindl Spring Sessions s bohatým programem.

Oblíbený happening Burton Špindl Spring Sessions se uskuteční ve Svatém Petru po roční odmlce již po osmé. „Široká snowboardová veřejnost i registrovaní jezdci si budou moci užít jarní sezónu v nově vzniklém Burton snowparku, na upravené slopestyle trati vybudované kvůli závodu Světového poháru, zajezdit si v jediné U-rampě v Čechách nebo si zaskákat na Big Airu. Nebude chybět ani oblíbený Corner jump a spousta dalších překážek,“ přiblížil akci René Hroneš, obchodní a marketingový ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn. Zábava nebude chybět ani pod svahem. Čtyři dny ježdění zpestří velký party stan s celou řadou hudebních interpretů i soutěže.

Špindlerův Mlýn slibuje stále výborné sněhové podmínky. V provozu jsou všechny sjezdovky a lanovky i vleky. Na svazích je v průměru půl metru sněhu. Těšit se můžete i na takřka nulové fronty u lanovek a především lacinější skipasy. Až do 2. dubna je seženete s Gopass kartou přes e-shop na www.gopass.cz jen za 490 korun. Jarní lyžovačku si můžete zpestřit i Fresh Trackem, ranní lyžovačkou po manšestru nebo občerstvením v jednom z mnoha après-ski barů. Povečeřet můžete i pod hvězdami v panoramatické restauraci Na Pláni. Navíc poslední březnový víkend probíhají ve všech obchodech Spindl Motion slevy až 60 procent na módní značky. Více na www.skiareal.cz.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve