Co všechno patří slavné vdově Dáše Havlové? To budete koukat!

 Celebrity 
10. března 2015 04:57 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Takhle vysmátá je Dagmar Havlová, má proč... nouzí rozhodně netrpí!  archiv D. Havlové
Realitku by si z fleku mohla otevřít kdysi první dáma Dagmar Havlová! Na to, že kdysi bývala herečkou s pár tisícovkami měsíčně a pár desítkami tisíc za natočené filmy, dneska je nejbohatší ženou v Česku. Jen její nemovitý majetek se odhaduje na 200 milionů korun.

Slavná "prezidentská" vila v pražských Střešovicích v hodnotě 60 milionů korun, kde bydlela s prezidentem Václavem Havlem, další vila za 40 milionů korun v Dejvicích, kde bydlí její dcera Nina s rodinou. Pak prezidentská chalupa na Hrádečku na Trutnovsku v hodnotě kolem 15 až 20 milionů korun. Byt v Brně po rodičích, pozemky a podíly na dalších nemovitostech. To vše údajně vlastní Havlová.

Starost o střešovickou vilu vyžaduje hodně peněz a úsilí. Hospodyně, zahradník, a přitom v domě vlastně bydlí sama. Dům dcery, která obývá hlavně jedno patro. A nevyužívaný Hrádeček, kam od smrti Václava Havla paní Dáša nejezdí...a ten tak pomalu pustne. Desítky tisíc měsíčně stojí náklady na provoz. Přesto se Havlová domů nezbavuje. Možná myslí na horší časy.

"Kdyby si tehdy Vaška nevzala, neměla by nic. Maximálně byt na Žižkově. Ale teď je to paní majitelka. Chová k těm místům úctu, možná by ale nejraději utekla někam do menšího. Taky už ji není čtyřicet," říká jedna z kolegyň herečky a bývalé první dámy.

I kdyby nic jiného, svou dceru a svá vnoučata Dagmar Havlová hodně dobře zabezpečila. Kromě nemovitostí má podle všeho na účtech hezkých pár desítek milionů korun.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod