Kauza ROMAN VOJTEK: Od kterého gaye si nechal plácat po zadku...? FOTO!

 Celebrity 
08. března 2015 04:15 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kdo z chlapů rád plácal po zadku? archiv TV Prima
Moderátor, gay Honza Musil se hned, jakmile vyplavala na povrch kauza Romana Vojtka, vyjádřil k tomu, jak že se může zpěvák a herec teď cítit a co se v něm může odehrávat. Kdekdo spekuluje, že by za nepochopitelným krokem, kdy Vojtek opustil rodinu, mohla být změna orientace. Proč ale nepromluví i další gay v šoubyznysu, herec a režisér Lumír Olšovský ?

Nejenom Musil, který během posledních šestnácti let vystřídal nejméně čtyři partnery, přitom před tím žil se ženou a má dvě dcery, ale i Lumír Olšovský byl původně ženatý! Zplodil dceru, ale dnes žije s mužem. Přitom právě on byl svého času Romanu Vojtkovi hodně blízký,

"Hráli jsme spolu v divadle. Romanovi nevadilo, když ho občas z legrace někdo z nás teplých kluků pleskl přes zadek, nebo měl takové ty narážky ve sprše nebo v šatně. Smál se tomu a rozuměl legraci, ale nikdy jsem nepozoroval, že by Roman měl k chlapům nějak blíž," nechal se slyšet Olšovský, který momentálně finišuje s muzikálem Přízrak Londýna.

Právě on je člověk na "svém" místě. Je roky registrovaný a jedenáct let ve svazku s Pavlem Bárem. Přitom má dobrou zkušenost s tím, jaké to je probudit se z rauše domnělého heterosexuála a zjistit, jak to opravdu ve skutečnosti je.

"Bylo to ze začátku hodně těžké, opravdu jsem si tím prošel i díky mé bývalé ženě Kateřině, která to nesla hodně složitě jsem si fakt s tím "užil". Nakonec jsme to však zvládli a naše dcera Zdenička tím rozhodně nijak netrpí. A ani když byla malá, nebyl problém. Oba ji milujeme," dodal Olšovský.

Sám si ale nemyslí, že by důvodem za odchodem Vojtka od rodiny byla jiné orientace nebo jen choutky. "Prostě to asi už cítí jinak a hledá něco jiného. Bůh ví, do hlavy mu nikdo nevidí," míní herec a režisér, stejně jako řada dalších kolegů Romana Vojtka.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve