VÍME PRVNÍ: Nejobsazovanější herec přišel o peníze!

 Celebrity 
06. března 2015 04:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jan Kuželka je z nemocnice konečně doma. Kvůli nemoci přišel i o peníze produkce filmu Babovřesky
Nejobsazovanější český herec malých rolí u nás i v zahraničí, hospodský z Babovřesk Jan Kuželka, opustil po více než dvou měsících nemocnici. Zatímco teď se už cítím dobře, měl skutečně namále. Stačilo ještě pár dní, kdyby problém neřešil a mohlo být pozdě! Jenže, kvůli tomu přišel o peníze!

Kuchař Salieriho ze slavného Formanova Amadea, představitel rolí kuchařů, závozníků, prodavačů, ale i tlouštíků z filmu, televize, ale i obsazovaný herec v muzikálech je už doma. A teď teprve začne pracovat, doteď byl v nemocničním pokoji.

"Užil jsem si to dokonale. Proklepli mě totálně komplet a děkuji všem lékařům a sestřičkám z Bulovky, protože se o mě, ale nejenom o mě skvěle starali. A vlastně mi zachránili život. Trpěl jsem dlouhodobým zánětem mezi obratli a nevěděl jsem, že to tam je. Asi při mé cestě do Číny se to nějak uvolnilo a už to jelo," zavzpomínal Jan Kuželka.

Ten tak musel začátkem roku odříci účast v muzikálech Tři mušketýři, Kleopatra, nabídku do filmu a odsunout některé další věci. Proto přišel o poměrně velké peníze. Ale jak se říká, když není zdraví, není nic.

"Důležité je, že jsem z toho venku. Zhubl jsem asi deset kilo, ale cítím se dobře.Taky se těším, že konečně uvidím Babovřesky 3, o které jsem právě kvůli nemoci přišel," dodal nejobsazovanější herec malých rolí, kterého pojí přátelství i z některými světovými herci a režiséry.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod