KAUZA LUCIE BÍLÁ: S kým že to spí? Má milence?

 Celebrity 
06. března 2015 08:41 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Je Lucie Bílá sama, je s partnerem nebo má snad milence?  VIP Story.cz
Zpěvačka Lucie Bílá je propírána poslední týdny kvůli svému, údajně krachujícímu vztahu s kavárníkem Petrem Makovičkou všemi médii. A nebýt nového příběhu zpěváka a herce Romana Vojtka, který opustil manželku tři týdny před porodem, asi by se propírala dál. S kým teď ale třeba spí Zlatá slavice? To zajímá kdekoho.

V českém šoubyznysu jsou teď nejméně dvě celebrity, které jsou na očích a novináři čekají na každičkou chvilku, záběr či zmínku, s kým že to vlastně jsou. To je kromě Vojtka právě i Bílá. Zatímco ona se ke svému údajnému rozchodu nevyjadřuje a nepopírá, ale ani nepotvrzuje vztah s Makovičkou, Vojtek šel s pravdou ven.

Jenže se objevují různé spekulace, že Bílá má milence a kdo jím může být. Před pár týdny se zase na facebooku objevila údajně "zaručeně pravá" fotka z ultrazvuku, která měla napovědět, že zpěvačka je v tom. Kdyby to nebyl fake profil, asi by tomu někteří snad i uvěřili.

"Je nějaká "zaručená" zpráva, že má Bílá nějakého milence, s nímž udržuje poměr. Lucka byla vždycky trochu energická a muži ji nejsou cizí. Často říká, že jsou její velkou inspirací, ale, že by za každou cenu hledala útěchu u nějakého chlapa a třeba výrazněji mladšího, je nesmysl," řekla VIP Story.cz jedna z jejích kamarádek.

"Pokud takové informace kolují, jsou to fámy. Pokud by si ona už někoho našla, tak se to rozhodně nikdo nedozví. Těmi řečmi se možná chce někdo přiživit na její slávě," dodává žena, která zpěvačku roky zná.

Bílá je zatím oficiálně s Petrem Makovičkou, který v Otvovicích pořád bydlí. To, ale její kolega Roman Vojtek v Řitce nebydlí a nikdo jeho pohnutky nechápe. A většina jeho rodiny i přátel, jsou z toho maličko v řitce.

Oba si ale můžou tak trochu podat ruce. Protože o nich mluví a řeší je teď skoro všichni
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod