Petr Kolář: Těžká zlomenina nohy!

 Celebrity 
07. března 2015 04:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petr Kolář má za sebou těžkou zlomeninu nohy Malevil
Zpěvák Petr Kolář (47), který v posledních měsících na prknech Kongresového centra v Praze září v muzikálu Mamma Mia!, kde ztvárňuje roli cestovatele Billa, má za sebou těžkou zlomeninu nohy! Teď má prý už pro strach uděláno

Milovník zimních sportů se o tom rozpovídal v resortu Malevil, kam se svými kolegy z muzikálu vyrazil za adrenalinem. Ale snažím se být opatrný.

„Ještě než jsem začal jezdit na snowbordu, tak jsem lyžoval. A tehdy jsem si vlastní chybou zlomil nohu. Pustil jsem to rychle. A když tam najedeš jednou nohou na bouli, tak tě to vyhodí. Takže jsem blbě spadl. To už je ale dávno. Byl jsem mladej, takže se to brzo zahojilo,“ smál se Kolář, který posledních deset let přesedlal na snowboard a nemůže si to vynachválit.

V resortu si s kolegy Michaelem Foretem, Jitkou Asterovou, Pavlem Vítkem a Kateřinou Klausovou vyzkoušel jízdu na čtyřkolkách, lanové centrum. Právě druhou jmenovanou atrakci Kolář nedal. Bojí se výšek kvůli dávnému zranění.

Jak přiznal, když může, jezdí na snowboardu. Před deseti lety na něj přesedlal z lyží, což bylo v docela pokročilém věku, takže změna byla bolestivá. „Teď mě baví jezdit v hlubokém neproježděném sněhu, což je dost nebezpečné, protože tam se pojistka nevztahuje. Je to na vlastní riziko a v tom je to nejlepší. Musím zaklepat, že na snowboardu jsem se ještě nezranil,“ dodal Kolář.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008