Proboha, co se stalo? Nosková o berlích a v obvazu!

 Celebrity 
06. března 2015 08:35 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Michaela Nosková o berlích a s obvazy!  facebook
Zpěvačka a herečka z českých muzikálů Míša Nosková skončila o berlích a v obvazech. A to má před premiérou muzikálu Přízrak Londýna a vlastním koncertem. Navíc ještě dostala obvaz. Na tiskovce k soutěži Nej sestřička ale nebyl ofačovaná sama!

Martin Maxa, Radim Schwab, Vlastimil Harapes,Uršula Kluková, Štěpánka Duchková, Kateřina Kornová přišli, aby odstartovali další ročník ankety o nejlepší zdravotní sestřičku. Vyhlášení bude v říjnu v Náchodě. Nyní se mohou zájemkyně hlásit, případně je mohou přihlásit pacienti, lékaři nebo příbuzní.

Jako skutečně handicapovaná dorazila Míša Nosková. "Já jsem si natrhla či zlomila v kotníku nějakou kůstku. Teď mám berle, ale musím to zvládnout. Mám před premiérou a v dubnu v Hybernii mám vlastní velký koncert. Když jsem byla na pohotovosti, nebyla tam zrovna dvakrát milá sestřička, takže s tím zas moc dobré zkušenosti nemám.

To její muzikálový kolega, Fantom opery Radim Schwab se bojí zubařů jako čert kříže. Prozradil, že za poslední dobu opravdu hodnou sestřičku potkal. "Právě, když jsem musel na stomatologii, byla tam moc milá a laskavá sestřička. Hned bych ji přihlásil. Když se na vás taková mile usměje, snad i méně vnímáte ten odporný zvuk zubní vrtačky," dodal nejvyšší český zpěvák a herec.

Uršula Kluková je původem vystudovaná zdravotní sestra. Jak prozradila, zatím ji netrápí nic tak, aby potřebovala lékařskou pomoct, ale dobře ví, jak je práce sester důležitá a stále nedoceněná.

Martin Maxa prozradil, že v poslední době, kdy byl na operaci s ploténkami, si užil lékařů a sestřiček až až, ale vždy narazil na ty milé a vstřícné.

"Je důležité, aby i sestry byly dobře ohodnoceny, nejen finančně, ale i třeba tím, že jsou pochváleny. A právě tahle naše akce je právě proto, aby každý mohl zdravotní sestru nominovat a vyhrála ta, o které si většina myslí, že je ta nej," dodal David Novotný, pořadatel soutěže VIPStory.cz, které je mediálním partnerem Nej sestřičky roku 2015.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod