NESKUTEČNÉ! Bývalá hlasatelka Tomsová snad vážně vůbec nestárne!

 Celebrity 
28. února 2015 04:34 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Marie Tomsová před třiceti lety a dnes... Ona snad vůbec nestárne?! archiv
Ano, přátelé, pravá jihočeská! Touhle větou se zapsala bývalá televizní hlasatelka, dnes moderátorka Marie Tomsová (62) do historie českého filmu. Jako reportérka Československé televize přijela tehdy do Hoštic na pravou, jihočeskou veselku. Jenomže ona snad za těch třicet let vůbec nezestárla?!

Malou, ale výraznou roli ve Slunci, senu a pár facek dostala Tomsová v době, kdy působila jako hlasatelka. V pár obrazech se objeví v kravíně a před Národním výborem v momentě, kdy má začít veselka Blaženy a doktora Káji. Jenže svatbu zhatí příjezd inženýrky Tejfarové (K. Lojdové)...

Pasáže z Troškových komedií všichni znají nazpaměť a včera opět televize vysílala další díl ze slavné trilogie. Tam se Marie Tomsová právě objevila.

"Je to už hodně dlouho, ale vzpomínám na to moc ráda. Zdeňka Trošku mám moc ráda. No, třeba si ještě někdy s nějakou roličkou vzpomene," prozradila s úsměvem neskromné přání.

Jak to ale Tomsová, která v současné době moderuje společenské akce a vyráží s kamarádem, hercem a bavičem, synem Jana Wericha - Jiřím Werichem Petráškem na talk show ON & ONA aneb potkala jsem Wericha, dělá, že tak skvěle vypadá?

"Nic moc s tím nedělám, nevím. Možná jsou to geny a pak milující manžel," dodala Tomsová. I když, jak přiznává je už v důchodu, určitě se nenudí. Práce má dost a talk show, s níž chce s Werichem Petráškem obrazit republiku, se prý taky určitě rozjede ve velkém a pak se už vůbec nezastaví.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít