Další díly oblíbeného seriálu budou! Víme, kdy je diváci uvidí v televizi!

 Celebrity 
28. února 2015 03:58 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Seriál Vinaři byl velmi úspěšným, proto se chystá pokračování TV Prima
Populární seriál TV Prima Vinaři se opět vrátí. Televize totiž na jaře chystá pokračování druhé série a tak se diváci opět setkají se starými známými hrdiny. Kdy by se tedy mohly nové díly vysílat?

„Natáčet by se mohlo od dubna či od května, to znamená, že od konce léta či spíš podzimu by měli Vinaři běžet v televizi,“ prozradil VIP Story.cz dobře informovaný zdroj ze štábu.

Nejenom Václav Postránecký, Jitka Smutná, Tereza Kostková, Lukáš Langmajer, Tomáš Materna, Miroslav Táborský, ale možná i znovu Jana Paulová či Marian Roden a další budou zase bavit statisíce diváků.

„Poslední, třináctý díl seriálu Vinaři sledovalo v průměru 1,14 miliónu diváků starších 15 let a znamenal nejúspěšnější novinku podzimu 2014,“ informovala vedoucí PR a komunikace Primy Marie Fianová.

Už proto, že Vinaři měli úspěch, tak se televize rozhodla, že půjde do pokračování. Diváci se tak můžou těšit na nové příběhy, dokonce i s erotickým nádechem no a herci se můžou těšit na opět pohodovou práci a taky stotisícové honoráře, díky kterým si vloni značně vylepšili svůj rozpočet.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve