Kvůli prezidentovi je populární herečka jednou nohou ve vězení!!

 Celebrity 
28. února 2015 03:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ornella patří stále k nejkrásnějším ženám na světě. Ani se nedivíme, že ji Vladimír Vladimírovič chtěl mít po svém boku Shutterstock
Vladimír Putin má zřejmě pro některé ženy neodolatelné kouzlo. Ruskému prezidentovi podlehla i italská krasavice Ornella Muti, která dala přednost večeři s Putinem před divadelním představením. A teď za své rozhodnutí bude pykat.

V tomto týdnu byla herečka odsouzena k podmínečnému trestu odnětí svobody na osm měsíců a 600 eur pokuty za to, že vynechala divadelní představení a předstírala nemoc, jen pro to, aby se mohla zúčastnit večeře s vládcem Kremlu. Informovala o tom agentura DPA.

Soud ve městě Pordenone na severovýchodě Itálie uznal devětapadesátiletou Muti vinnou z podvodu. Sama se přiznala, že v prosinci 2010 přesvědčila lékaře, aby jí vydal falešné potvrzení, že má zánět hrtanu a nemůže se účastnit představení ve Verdiho divadle v Terstu. Ornella Muti, která za představení běžně inkasuje částku 25.000 eur, dala přednost charitativní večeři po boku Putina v Petrohradě. Společnost oběma dělal hollywoodský herec Kevin Costner.

Soudkyně Patrizia Botteriová udělila herečce peněžitou pokutu a trest za mřížemi, ale uvedla, že filmová star by se mohla vězení vyhnout. Stačí složit zálohu 30.000 eur jako náhradu na pokrytí škod, které divadelní společnosti svým jednáním způsobila.

Upřímně řečeno, to přijde Ornellu slavnostní posezení dost draho. Doufejme, že ji v tom Vladimír Vladimírovič nenechá a bude italské krasavici finanční ztrátu nějak kompenzovat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve