Tak trochu jiná supermodelka a manželka slavného zpěváka. Poznáváte ji?

 Celebrity 
27. února 2015 03:30 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Poznáte tuhle supermodelku, manželku slavného zpěváka?  BOMTON
Patří k nejkrásnějším modelkám na světě, za manžela má slavného slovenského zpěváka, který je ale v Česku snad ještě slavnější. A nyní prošla kráska proměnou. Proč?

Daniela Peštová (44) , manželka Paľo Habery je i ve svém věku stále krásná. Dbá na to, aby dobře vypadala a byla pořád atraktivní. Dobře ví, že i díky tomu se pak zakázky a nápady na projekty jenom hrnou. Proto se svěřila do rukou odborníků.

Právě nová fotokolekce dokazuje, jak jiná a přitom stále zajímavá umí Peštová umí být. Tři různé vizuály, tři různé vlasové trendy, jeden profesionální team a Daniela.

Práci na Danieliných vlasech má na svědomí kadeřnické duo Jan Balcařík a Jana Langmajerová - Kabourková. Honza, který se primárně stará o barvu, zvolil studenější odstíny podél obličeje a ke kořínkům vlasů nanesl přírodnější barvu. Společně s Janou se pak postarali o vlasový styling, který následuje poslední vlasové trendy.

„Základem je textura ve vlasech, messy styling, lehký rozcuch, lámané vlny s rovnými konci, pěšinka uprostřed a přirozený beach look. Při tvorbě stylingu byla prestižní švédská značka a vše dodalo Peštové atraktivní a svěží vzhled.

Peštová, která je matkou Elly Joy Anny a Paula Henryho, které má právě s Haberou, se tak rozhodně nemusí stydět ani za svůj věk, ani za svůj vzhled. Je to prostě nejen supermodelka, ale i superkočka!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47