EXKLUZIVNĚ: Takhle slavila "zapomenutá" herečka z Ženy za pultem své 90. narozeniny! FOTO!

 Celebrity 
26. února 2015 03:35 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Herečka Božena Böhmová dnes, kdo by ji hádal devadesátku?  archiv B. Böhmové
Božena Böhmová, tak trochu "zapomenutá" herečka, například ze seriálu Žena za pultem, ale i mnoha dalších, oslavila své neuvěřitelní 90. narozeniny (VIP Story.cz jako první informovalo). Na to, že ji před časem někteří kolegové, ale i média pomalu pohřbili, ona se má čile k světu.

"Oslavila jsem to s mými vnoučaty a pravnoučaty a mou dcerou. Bylo to moc hezké," svěřila se Böhmová.

Herečka, která hrála v Ženě za pultem nerudnou, pomlouvačnou pokladní, nebo v komediích jako Hodíme se k sobě, miláčku?, Ten svetr si nesvlíkej, v seriálu Nemocnice na kraji města a mnoha dalších, je od konce osmdesátých let v ústraní, v důchodu.

"Já jim to nezazlívám, že na mě zapomněli. Jak člověk odejde do ústraní, je zapomenut. To je logické," podotýká oslavenkyně.

K narozeninám dostala spoustu dárků, dort a hlavně - byla se svými nejbližšími. Božena Böhmová žije v Praze, občas jede ke své dceři na Českolipsko a jinak se baví především surfováním na internetu. Čte zprávy, zajímá se o dění doma i ve světě a jak říká, rozhodně se nenudí.

Na oslavě se sešli vnuci i pravnuci a dokonce i přítelkyně jednoho z nich. Böhmová s nimi své jubileum náležitě oslavila. Jediné, co si přeje, je, aby ji zdraví sloužilo tak, jako doteď!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve