Dcera Nadi Urbánkové se strašně naštvala! "Už se nenechám využívat"!

 Celebrity 
25. února 2015 04:30 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Yanna Fabian, alias Jana Fabiánová už toho má dost.... facebook
Dcera zpěvačky, herečky a moderátorky Nadi Urbánkové - Jana Fabiánová, která se uchytila v Americe a říká si teď Yanna Fabian, se strašně naštvala. Doběla ji rozpálily žádosti jejích přátel, známých i neznámých lidí, aby jim pomohla a tak třískla do stolu...

Sama Fabiánová dobře ví, jak těžké je se prosadit. Co castingů musela v Česku oběhat, kde všude se musela doprošovat, kde měla snad i pocit, že jí pomůže to, že je dcerou slavné matky a marně. Až USA, země neomezených možností ji nabídla nevídané šance. Dneska je Yanna Fabian spokojená a úspěšná. Jenže nehodlá řešit problémy světa.

"Přestaňte mi psát, abych vám v USA našla manažery, agenty, zařídila vízum atd.. Doteď jsem si s každým psala a vysvětlovala. To dneškem skončilo! Napište, až budete chápat, co znamená WIN-WIN. Thanks," napsala na svůj profil na sociální síti dcera pětinásobné Zlaté slavice Nadi Urbánkové.

Evidentně ji obtěžovalo, že díky jejímu úspěchu a tomu, že se za velkou louží prosadila se na ní obracelo mnoho těch, co by rádo, aby jim pomohla. To sice zpěvačka úplně neodmítá, ale nechce to dělat plošně. "Věřím, že si lidi mají pomáhat. Ale pomoc má být vzájemná," dodala Fabiánová.

Ta je teď spokojená a zamilovaná. Se svým milým se ráda fotí a fotky dává na síť, aby všichni viděli, že úspěch a láska můžou jít ruku v ruce... S maminkou Naďou, která před lety bojovala se zákeřnou rakovinou si skoro denně volají přes skype. Urbánková je prý moc šťastná, že se dceři, původním jménem Linda Nemejovská, konečně daří a je spokojená.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47