Známý herec přišel o super kšeft, statisíce jsou fuč! Nahrabe si někdo jiný!

 Celebrity 
28. února 2015 04:59 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Petr Svoboda přišel o skvělý kšeft. Statisíce ročně budou určitě chybět ČT
Herec, dabér, modrátor, ale i podnikatel Petr Svoboda přišel o superkšeft. Mnoho let uváděl úspěšný pořad Hodina pravdy. Teď je konec! Pořad se na obrazovku České televize sice vrátí, ale už v jiném složení. A to hned dnes večer!

Ty tam jsou tak statisícové honoráře pro Petra Svobodu, které byly dobrým počinem jeho rodinného rozpočtu. Nedělal to však jen kvůli penězům, ale hlavně proto, že ho to bavilo.

"Jednou to skončí, dávám tomu rok dva tři a pak to zruší, nebo mě někdo nahradí," říkal už před dvěma lety, kdy slavil šedesátku Petr Svoboda.

Známého herce a člověka, který u nás například založil první soukromé dabingové studio tak vystřídá náhrada - herec Aleš Háma. Režie pořadu se ujme jeho kamarád, "siamské dvojče" Jakub Wehrenberg .

„Na Hodině pravdy mě nejvíc baví hravost tohoto pořadu. Vždycky mě fascinovaly rodiny, které našly tu odvahu a šly do toho. Líbilo se mi i to, že pokud někdy soutěžící nedokázali zadaný úkol splnit, nebrali to tragicky a bylo vidět, že si užívají spíš tu hráčskou stránku věci a že tedy ten hmotný motiv nebyl primární,“ řekl Háma při natáčení prvního dílu obnoveného pořadu.

V rámci Hodiny pravdy zůstanou základní věci zachovány z předchozích dílů, změny ale nějaké budou.

„Mám radost, že se vrací pořad, který jsem dlouhou dobu sledoval. Nová Hodina pravdy bude mít novou scénu, bude dynamičtější a celkově bude výrazně modernější,“ slibuje režisér pořadu Jakub Wehrenberg, který nemá o práci nouzi. Na konkurenční TV Barrandov režíruje také některé pořady.

Novinkou budou též přihlášené týmy, soutěžící o ceny „pro někoho“, které do pořadu přinesou charitativní přesah. Otázkou je. zda se bývalý moderátor Svoboda bude alespoň z nostalgie na novou Hodinu pravdy dívat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve