Po exotické Srí Lance stihl ještě letos Aleš Háma další dovolenou

 Celebrity 
04. prosince 2017 10:12 / Ema Maxová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Oblíbený moderátor má za sebou náročné pracovní období a tak si užíval zasloužený relax Archiv Aleše Hámy
Herec Aleš Háma (44), jak je obecně známo, je velký cestovatel. Po exotické Srí Lance stihl ještě letos se svou manželkou Gábinou strávit pár dní ve Španělsku.

V loňském roce strávil se svou rodinou dovolenou v Austrálii, letošní letní dovolenou potom na exotické Srí Lance. Oblíbený moderátor má za sebou náročné pracovní období, a tak když nyní našel v diáři pár volných dní, rozhodl se, že do konce roku ještě navštíví alespoň nějakou evropskou destinaci. Výběr tedy padl na španělské Bilbao, kde jsou ještě příjemné teploty a dosahují kolem 10 stupňů. A jak si Aleš se svou manželkou Gábinou pár dní na jihu užili?

„Bilbao je úžasné místo, užili jsme si ho po všech stránkách. Ale na Advent jsme doma,“ svěřil se moderátor. Jak dále na sociální síti informoval, tuto dovolenou absolvovali bez svých dvou synů.

Herec má čerstvě po premiéře činohry Můj nejlepší kamarád, kde hraje po boku své kamarádky Terezy Kostkové, se kterou účinkuje také v oblíbeném muzikálu s hity Václava Neckáře Mýdlový princ, který se hraje o Vánocích v pražském Divadle Broadway.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve