Arogantní Svěrák dělal s falešným hercem z lidí hlupáky, teď na to dojel! A je to vůbec Svěrák?

 Celebrity 
24. února 2015 03:35 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Kdo je kdo? Je pravý aspoň Jan Svěrák, nebo si taky z někoho střílí?  facebook
Opravdu si režisér a prezident České filmové a televizní akademie Jan Svěrák, moderátorka Českého lva Lucie Výborná a celý tým mysleli, že na živý přenos přijel Jim Carrey. Jsou opravdu tak hloupí, naivní, nebo dobře věděli, která bije, udělali ze všech doslova blbce?

Zatímco ještě v sobotu a v neděli se supervizor přenosu, režisér Jan Svěrák až arogantně a přehlíživě směrem k médiím dušoval, že jde o světovou star, včera otočil a přiznal, že šlo o dvojníka, a že si z nich někdo vystřelil.

„Stali jsme se velmi pravděpodobně cílem velmi propracovaného kanadského žertíku. Moc se omlouvám,“ řekl Svěrák, který tak dojel na to, že ukázal, jak málo pod kontrolou celý přenos a organizaci měl. .

Nešlo ale jen o kanadský žertík, pokud pomineme, že přenos, kde trapnost tryskala do desetimetrové výšky, vysílala Česká televize, která je placena z veřejných prostředků, ale o totální trapnost.

Dokonce i mluvčí televize, zástupci akademie, Svěrák, Výborná a další tvrdili novinářům, že to samozřejmě byl Jim Carrey. A vlastně z nich dělali tupce, kteří to přeci „nepoznali“… Nakonec se ukázalo, že je to naopak. A pokud to nebyl záměr od Svěráka a jeho company, pak ani on ani jiní nepoznali, že si z nich někdo vystřelil.

Za vším prý stojí, dnes už vyhaslá hvězda jednoho rádia Kazma. Ten prý najal dvojníka, Hari Zinhasoviče. „Dostat měl 25 tisíc a mělo to být velké promo. Ono se to vlastně povedlo. Všichni byli napálení a o to tu šlo. To, že „Carreyho“ nikdo nepoznal, tedy, že nepoznali, že to není on, není náš průšvih Hariho a Kazmy, ale těch pánů, včetně Svěráka,“ říká člověk z okolí recesistů.

A má pravdu. Jen jde o to, že kdyby se na přenos dostal kdokoli jiný, ani tým televize, ani tým z akademie okolo Svěráka, to nepozná. Klidně by se tam mohl dostat terorista, nebo psychopat, a všem by to asi přišlo normální?!

Najdou se i zlí jazykové, kteří tvrdí, že Svěrák ve své aroganci o všem věděl, ale myslel si, že to nikdo nepozná a potřeboval na přenos natáhnout zájem diváků i novinářů. Když se mu to nepovedlo, chtěl údajně ukázat, že oni jsou tupci, zatímco - všichni samozřejmě vědí, že je to slavný herec Jim Carrey.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve