Jirka Mádl ukázal vše! FOTO uvnitř!

 Celebrity 
24. února 2015 04:59 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Jiří Mádl odhalil všechno... internet
Herec a "snowboarďák", kdysi nerozlučný kámoš kolegy Vojty Kotka - Jirka Mádl ukázal všechno! Odhalil se! A dokonce ve svém vlastním filmu! Ne snad, že by se svlékal, ale ukázal statisícům divákům, jak žije on i jeho rodina.

Jeho režijní debut Pojedeme k moři, který v neděli vysílala televize, je natočená nejenom v jeho rodných Českých Budějovicích, kde jak praví známé přísloví - by chtěl žít každý, ale dokonce v domě, kde vyrůstal a bydlel s maminkou a sourozenci. A kde doposud taky vlastně bydlí.

"Film jsem natáčel u nás doma, v našem městě. Strašně mě to bavilo," řekl o své prvotině Jiří Mádl. Jenomže, prásknl naprosto všechno. Nejenom, že ukázal město, dům, ale i celý byt, včetně WC a dokonce i svého pokojíčku.

Příliš slavných herců v Pojedeme k moři nehrálo. Ale za to se podařilo mladému debutantovi získat Ondřeje Vetchého, coby otce hlavního hrdiny, a Miroslava Táborského, coby taxikáře, brázdícího ulicemi Budějovic. Nechyběl ani náznak erotických scén, nebo toho, co se děje na záchodě u Mádlů v bytě...

I když se zpočátku zdál film mnoha divákům spíš jako home video dvou malých kluků, mnozí se shodli, že to mělo hodně silný příběh. Jirka Mádl jako režisér, ale i scénárista dovedl vystihnout problémy dnešní doby.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47