Bývalá milenka Vémoly touží po Soukupovi: Měli bychom krásné děti, jsem lepší než Agáta, říká Zdeňka Černá

 Celebrity 
01. listopadu 2022 09:37 / Pavla Krejčí
  28
📷
1 fotografie v galerii
Lulu by ráda nahradila místo Agáty  NextFoto
Když už promluvila o Vémolovi, okomentovala i další pár, který momentálně patří mezi ty nejprobíranější. Fitness trenérka Zdeňka „Lulu“ Černá zacílila na mediálního magnáta Jaromíra Soukupa. V rozhovoru vysvětlila, co ji na něm přitahuje a jaká by mohla být jejich budoucnost. Inu, Agáta by měla být na pozoru.

Ačkoliv se silikonová fitness trenérka brání, že není zlatokopka, nýbrž ji pouze přitahují úspěšní muži, úplně to tak nevypadá. Pozornost podezřele zaměřuje pouze na majetné muže, kteří jsou české veřejnosti velmi dobře známí.

Před dvěma lety byla spojována s MMA zápasníkem Karlosem Vémolou. Tehdy totiž nasdílela fotografii z jeho koupelny. Zatímco on aféru rázně popíral, Lulu stále dokola opakuje, kterak spolu měli zhruba roční aféru. Nedávno se neváhala vyjádřit i k Vémolově nové milence Haně Džurbanové. Nakonec komentář věnovala i jeho manželce Lele. „Nejvíc, kdo klesl, je Lela, když zůstává s chronickým sukničkářem,“ napsala na Instagramu.

Bijec je sice minulostí, to však neznamená, že nemá Lulu nový cíl. Momentálně si brousí drápky na mediálního magnáta Jaromíra Soukupa. A vůbec jí nevadí, že čeká dítě s Agátou Hanychovou. Však jim také předpovídá brzký konec. Aby ne, když by ho chtěla sama uchvátit.

„Určitě jim to nevydrží, on Agátu využívá jen pro svůj pořad. Zatím jsem mu přímo nepsala, respektuji jejich vztah. Jakmile to mezi nimi začne skřípat, okamžitě mu napíšu,“ řekla nedávno pro deník Expres.

„Překvapilo mě, že to všechny překvapilo. Jaromír je hodně zajímavá partie, fešák a můj typ. Je v nejlepších letech a myslím, že se k němu věkově hodím líp než Agáta. Přitahují mě zralejší muži od 50 výš. Ví, co v životě chce, a je úspěšný, proto ho znám. Líbí se mi jeho figura, obličej, jak vystupuje, jak mluví. Všechno mě na něm zaujalo,“ svěřila se Lulu. Trochu se zdá, že Lulu trpí jakousi obsesí. Možná by obavami neměla trpět jen Agáta, ale i samotný Soukup.

Naštěstí její další slova vyvrací, že by se aktivně pouštěla do jakýkoliv eskapád ve snaze získat Soukupa pro sebe. Prý není tou, co ostatním ničí vztahy. „Nechci nikoho nikomu přebírat. Upřednostňuji muže, co jsou single. Momentálně to tedy není aktuální. Jakmile ale byla spekulace, že se rozešli, tak jsem toho využila. Myslela jsem, že mají nějakou krizi, tak jsem začala psát na jeho Instagram. Dokud jsou ale šťastní, tak nemám zájem mu psát osobně,“ vysvětluje Lulu.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Zdeňka Lulu Černá Britt der Talk (@lulu_zdenkacerna)

 

To ji však nebrzdí v tom, aby si vymýšlela divoké fantazie. Ty zašly tak daleko, že si představovala, jak by vypadaly jejich děti. Jelikož už přesáhla čtyřicítku, pomýšlí na to, že se stane matkou. „Vzhledově bychom měli hezké děti, hodíme se k sobě. Jaromír si to může finančně dovolit mít více dětí, žádné nebude živořit,“ zasnila se.

Doufejme, už jen kvůli Agátě, že to opravdu zůstane jen u snů.

Autorský článek, další zdroje: Expres.cz, eXtra.cz, Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47