Kraus bude slintat, nastoupí na něj Krainová!

 Celebrity 
24. února 2015 04:15 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Simona Krainová je jednou z nejkrásnějších žen vůbec.  archiv S. Krainové
Na kobereček a hlavně na červenou pohovku půjde modelka Simona Krainová. Do svého pořadu si ji pozval moderátor Jan Kraus. Co ji asi čeká, když je o něm známo, že na celebritách nenechá nit suchou?

Jan Kraus si Krainovou, která je nejúspěšnější českou topmodelkou a i přesto, že překročila hranici čtyřicítky stále jednou z nějkrásnějších žen vůbec, pozval i proto, že se slavná modelka znovu stala herečkou. A není pochyb, že sám Kraus bude slintat, až bude tuhle krásku mít vedle sebe ve studiu!

Maminka dvou synů Maxe a Bruna má totiž další premiéru. Hraje hlavní ženskou roli ve filmu Vybíjená, kterou režisér Petr Nikolaev natočil podle knihy Michala Viewegha. A Kraus si ji pozval i proto, aby zjistil drby ze zákulisí natáčení.

Jenomže, Simona, jak ji známe, se jen tak nedá… Určitě bude ostřílenému moderátorovi dobrou soupeřkou. Dobře ví, jak důležité je se na Show Jana Krause připravit, a kdyby nic jiného, takzvané ženské zbraně zaberou i na toho největšího tvrďáka.

Jak to dopadne, můžete sledovat ve středu večer. Sledovanost Krausova pořadu bude mít právě díky topmodelce mnohonásobně vyšší sledovanost. Tohle si nesmí nikdo nechat ujít!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve