Daniela Šinkorová v nemocnici! Tak dlouho odmítala jíst, až skončila v rukou lékařů

 Celebrity 
19. února 2015 23:14 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Daniela se svěřila do péče odborníků Klinika YES VISAGE
Jak už to tak bývá, po větším váhovém úbytku se dostaví problémy s povislou pokožkou. Obzvláště, když už patříte do kategorie vyzrálých žen, stejně jako Daniela Šinkorová, která dala minulý rok svému tělu pěkně zabrat a zhubla 15 kilogramů. K dokonalé vizáži ji tak chybělo už jen vyhladit těch pár vrásek na obličeji, které se během hubnutí ještě prohloubily.

První sezení na klinice s MUDR. Monikou Kavkovou se tak točilo okolo výběru vhodné metody na vyhlazení vrásek. Daniela sama přiznala: "Zhubnout jsem dokázala sama, bez zásahu plastických chirurgů a jsem za to na sebe pyšná. Ovšem změny, které snížení váhy způsobilo v obličeji, sama 'vylepšit' nedokážu. Neexistuje 'dieta na obličej', ani speciální cviky, které vrátí do obličeje ztracený tuk. Leda se opět “vyžrat".

Což pochopitelně nechci! A protože znám citlivou práci MUDr. Kavkové z obličejů několika slavných dam, rozhodla jsem se, že se jí vložím do rukou. Hledali jsme s paní doktorkou kompromis, abychom docílily přirozeného a svěžího vzhledu.” Daniela Šinkorová se nakonec rozhodla využít aplikaci kyseliny hyaluronové pro oživení pleti a vyhlazení jemných vrásek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum