Herec Lukáš Langmajer se šíleně zamiloval. Nové lásce obětuje vše!

 Celebrity 
06. února 2015 06:35 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lukáš Langmajer se prostě šíleně zamiloval VIP Story.cz
Šíleně a bezhlavě se zamiloval herec z Bobulí, Vinařů nebo farář Šoustal z Babovřesk Lukáš Langmajer. Nové lásce prý obětuje vše a pochopil, že bez ní asi už nemůže žít! Chudák jeho žena Lucie, řekli by si mnozí. Jenže, mladý sympaťák netrpí kukaččím syndromem a rozhodně nezanáší.

Langmajer se totiž před časem zamiloval do závodění v autech a jezdí rallye. Už teď se těší na jaro, až bude moct začít trénovat s kamarádem, mistrem ČR Jaromírem Tomaštíkem.

„Zamiloval jsem se ale i do svého nového, modrého miláčka a tím je mé nové auto, které jsem dostal k užívání. Je úžasné a po mé ženě a synovi je to ten nejkrásnější člen rodiny,“ řekl pro VIP Story.cz Lukáš Langmajer.

Požadavků na nový vůz měl mladý herec několik. Hlavně, aby vozidlo bylo rodinné, tedy dostatečně prostorné, pohodlné a bezpečné.

„Tohle vozidlo splňuje všechny předpoklady a je to asi to nejlepší, co v téhle třídě může být. Lukáš je otec od dítěte a manžel, který musí na bezpečnost svých blízkých myslet. A tohle auto mu to zajišťuje. Naštěstí je i rozumný řidič, takže u něj obavy nemám, že by nějak zvlášť riskoval, jako někteří mladí řidiči v jeho věku,“ podotkl majitel autosalonu Miroslav Kopecký.

K slavnostnímu předání nového vozu mu přišli asistovat kolegové a kamarádi. Kromě herců Davida Suchařípy, Karla Zimy, Jarmila Škvrni, to byla i herečka a „sestra Glórie“ z Babovřesk Pavla Bečková, ale třeba i Pavel Ryšánek, majitel stáje rallye, kde Langmajer jezdí.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47