Tyhle dvě modelíny mají hodně společného. Dřou se v posilovně a na oplátku s nimi randí zámožní sportovci.

 Celebrity 
22. října 2014 13:10 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Chlebovská a Medková hodně cvičí Profimedia
Najde se pár osobností, které mají štíhlou postavičku zadarmo, mezi ně ale rozhodně nepatří krásky Tereza Chlebovská a Klára Medková. Ačkoliv je mezi nimi věkový rozdíl, bříška mají tak pevná, že by se na nich dal strouhat sýr.

Těžko říct, jestli za jejich láskou ke sportu nestojí především láska ke sportovcům. Shodou okolností obě mají momentálně za partnera fotbalistu. To s sebou nese nejen finanční výhody a splněný sen každé modelky, že bez práce můžou být koláče, ale na oplátku to chce nějak vypadat, čili tím jsme zpět v posilovně a u dřiny. Jak se Klára dala do kupy po dvou dětech je přímo neuvěřitelné.

Tak není divu, že se tyhle dvě sešly na vip shoppingu, který měl svým výtěžkem podpořit nadační fond Petra Koukala, který vešel ve známost poté, co se úspěšně zotavil z rakoviny varlat a nemá problém o tom s kýmkoliv mluvit. „Sport a zdraví jdou ruku v ruce, proto si myslím, že spojení fondu s dnešní akcí má smysl, a doufám, že to bude pouze prvním krokem k další budoucí spolupráci. Poděkovat bych chtěl také zúčastněným dámám, které především dnes přitahovaly zákazníky do prodejny,” komentuje Koukal netradiční nakupování, během něhož si Chlebovská s Medkovou vyzkoušely role prodavaček sportovních potřeb. Ale jenom vyzkoušely.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve