Stres nebo nemoc? Tahle zpěvačka hubnout nemusela, teď má propadlé tváře!

 Celebrity 
22. října 2014 11:52 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Poznáváte ji? Profimedia
Zpěvačka Adele je boubelka a jako jedna z mála se díky tomu nestávala terčem posměchu. Všichni jí kila navíc promíjeli z jednoho prostého důvodu. Má tak božský hlas, že její váha byla každému ukradená. Jinými slovy – ona si mohla dovolit být tlustá!

S tím je však konec. Baculatá Adele na první pohled výrazně zhubla. Zda má na tom podíl nová životospráva nebo velký stres nevíme. Je zde také možnost, že jí syn začal dávat pořádně zabrat. Jisté však je, že baculaté tváře jsou tatam.

Škoda, že k tomu zpěvačka s mocným hlasem nevyměnila i garderobu. Pokud dál bude chodit v podobně vytahaných šedivých svetrech, je vlastně úplně jedno, kolik váží, protože s její novou linií to působí spíš víc otřesně než kdyby pod sivý stan měla co dát, jako předtím.

Držitelka několika hudebních ocenění na konci července vyhrála soud proti fotografům za to, že ji bez dovolení vyfotili s jejím synem Angelem (2) a fotografie šířili po celém světě, přestože si to nepřála. Adele si soukromí a rodiny velice cení. Kvůli narození potomka dokonce úplně přerušila slibnou kariéru, aby o něj mohla naplno pečovat.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod