Veronika Žilková si pořídila nové kozy. Prý se podle toho pozná správná babička.

 Celebrity 
23. června 2014 05:42 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Agáta s Kryšpínem Foto: Archiv A. Prachařové
Agáta Prachařová sice zvířata nemá ráda a domů je nechce (až na rybičky, to podle ní nejsou zvířata), ale její syn Kryšpín (3) má svou vlastní hlavu, a tak se jako milující mamka snaží dopřát kontakt s němými tvářemi alespoň jemu. „Jednou týdně jezdíme za mojí sestrou, která jezdí na koni. Kromě toho si moje maminka pořídila speciálně kvůli Kryšpínovi kozy, aby byla taková ta opravdová babička,” řekla Agáta a vedení syna lásce ke zvířatům tedy přenechává Veronice Žilkové.

„Jednou jela pryč a musela jsem se postarat o kozu, která porodila malé kůzle, ale to už opravdu nikdy více,” hrozí se Prachařová. Když se tedy Kryšpín u každého zvířátka ptá, jestli si ho může vzít domů, to už nerozdýchá. Naposledy chtěl na zahradu poníka, ale protože mu Agáta chtěla udělat radost, zapojili se alespoň do soutěže Hurá na koníka na facebookových stránkách dětské stanice Minimax.

„Hlavně, aby výhra nebyl živý kůň. Já z nich mám respekt a když byl Kryšpínovi asi rok a půl, kůň ho bez ostychu kousl do zadku. Až půjde do první třídy, možná mu pořídím pejska, ale opravdu toho nejmenšího,” polevila Agáta. Zatím mu musí stačit, že jim zvířata půjčuje aspoň babička Žilková a speciálně si kvůli vnukovi pořídila nové kozy.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008