Na Hurvínka si sahat nenecháme! Kohák radí, jak na věc.

 Video 
22. června 2014 10:18 / Jitka Jahodová
  0
Loading...
📷
1 fotografie v galerii
Pečený sněhulák radí Zdroj: Youtube.com
To je smutné, vážení. Slovenská licenční rada (dále SLR) udělila pokutu Slovenské televizi za odvysílání večerníčku s Hurvínkem v českém jazyce. A právě nejsmutnější na tom je, že se skutečně nejedná o žádnou recesi.

Dle SLR, jejíž rozhodnutí podléhají nacionalistickým zákonům, by se měl Hurvínek předabovat do slovenského jazyka, neboť by čeština v pohádce mohla negativně ovlivnit dětské diváky. Spejbla by si prý mohl vystřihnout takový Marian Labuda, samotného Hurvínka by si sametovým barytonem podmanil Maroš Kramár a Žerykovi by svůj pisklavý falset mohl propůjčit zpěvák Peter Nagy.

Češi možná přejdou ledacos, ale na Hurvínka si sahat prostě nenechají! Česká recesistická skupina s názvem Pečený sněhulák v čele s Jakubem Kohákem a Vladimírem Skórkou však na tuto absurdní situaci stačila velmi brzy zareagovat a natočila video, kde s celou problematikou zatočí po svém. Ve videu sledujte návod, jak se chovat v případě, že v české televizi uslyšíte slovenštinu.

Pečený sněhulák poprvé výrazně rozvířil vlny, když vypustil video, kde bylo možné spatřil hořící Kreml a následně ruské bombardéry nad Prahou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47