Snacha Marie Rottrové nám na svou tchýni prozradila něco ze soukromí. „Asi by to všechny překvapilo,” tvrdí.

 Celebrity 
23. června 2014 05:21 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Marie Rottrová se snachou Tamarou Foto: Alessandro
Syn Marie Rottrové Vítek si uměl skvěle vybrat, co říkáte? Tamara Rottrová je snachou populární české zpěvačky již osmnáct let a pravidelně je spolu potkáte na akcích nehtové kosmetiky Alessandro, které u nás velí právě Tamara.

My známe Marii především jako paní zpěvačku, ale jaká je asi v soukromí... „Úžasná a asi by všechny překvapilo, že je právě hrozně rodinný typ. Potrpí si na nedělní obědy, vaří pro celou rodinu a skvěle se stará o vnoučata. Jako tchýně je kamarádská a hodná,” pěje na Rottrovou samou chválu její snacha v čerstvě otevřeném prvním express nail studiu v OC Smíchov.

„Nabízíme všechny služby, co se nehtů týká a uspokojíme každou zákaznici. Alessandro je kvalitní značka, takže patří k těm dražším, ale každý si musí zvolit svoje priority. Nehty od nás vám velice dlouho vydrží a budete je mít krásně udělané,” slibuje Tamara. Největší novinkou je především striplac, čili lak, který po několika dnech prostě a jednoduše svléknete a nově si ho můžete zapékat skvělou cestovní led-lampou, která vypadá jako mobil. Není divu, že tváří ve světě je Paris Hilton.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít