Otevřená zpověď Kateřiny Kristelové. Čeho a koho se stala tato blondýnka obětí?

 Celebrity 
23. června 2014 04:37 / Jitka Jahodová
  0
📷
2 fotografie v galerii
Nejdříve tomu nevěřila... Foto: Archiv vipstory.cz, facebook K. Kristelové
Vypadalo to, že mají normální vztah typu chvíli jsme nahoře a chvíli zase dole, ale zdá se, že konec byl očividně to nejlepší, co je mohlo potkat. Od rozchodu Kateřiny Kristelové s Kamilem Bartoškem alias Kazmou uběhlo již několik měsíců. Teď se dokonce objevily spekulace o tom, že ji bývalý partner mlátil. K tomu se moderátorka dalo by se říct vyjádřila / nevyjádřila.

S čím se ale otevřeně svěřila vipstory.cz je prozření, ke kterému během svého nového single života došla. „Já jsem takový člověk, že se pořád snažím vést cestu té diplomacie a nepotřebuju se na nikom zviditelňovat, ani na Kamilovi. Nebuduju si kariéru přes války, to mi přijde hloupý. Třeba jestli jste si všimli, tak od té doby, co jsme se s Kazmou rozešli, já o něm neměla jediný status a on jich tam prý měl o mě hned několik. Jinak co mu tam jeho 13ti letý fanoušci, nechci je urážet, píšou, je mi úplně jedno. Už věřím tomu, co mi všichni ostatní říkali – o přiživování se na mém jméně. Já jsem tomu nevěřila, ale nakonec mám pocit, že on to fakt dělá,” rozpovídala se Kristelová.

Při dotazu na novou lásku řekla šalamounsky: „O mých vztazích vypovídá moje váha. Teď jsem štíhlá. Až se opravdu zamiluju, tak mě uvidíte tlustou."
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve