Vnučce slavného umělce tajili dlouhá léta pravou identitu. Krev, která jí koluje v žilách, ovšem nikdo nepřelstil...

 Celebrity 
21. června 2014 06:31 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jarmila je výsledek zakázané lásky... Foto: Oficiální web Jarmily Mucha Plockové, Archiv
Jarmila Mucha Plocková je vnučkou slavného umělce Alfonse Muchy a ráda pokračuje v jeho odkazu kdykoliv může. Jenže pravdu o svém původu se dozvěděla až jako dospělá. Jejím biologickým otcem je Jiří Mucha (syn Alfonse) a maminkou Vlasta Plocková, která ovšem tehdy nebyla oficiální partnerkou Jiřího...

Dlouhá léta proto Jarmile tajili pravdu. Jak se s tím vyrovnala? „S pravým otcem jsem se vídala normálně, ale myslela jsem si, že je to jenom takový strýc. To víte, že jsem si potom říkala, proč mi to neprozradili už třeba v patnácti, kdy bych to pochopila. Ale nesla jsem to velmi dobře, protože s mým nebiologickým otcem jsem měla krásný vztah, byl také umělec – slavný muzikant a houslista,” svěřila Jarmila vipstory.cz své pocity.

Krev, která jí kolovala v žilách, ovšem nikdo zapřít nemohl. Muchova vnučka se jako umělkyně už narodila a ať se věci měly jakkoliv, tíhla jen jedním směrem: „Dělala jsem výtvarnou školu, jako malá jsem modelovala, kreslila. Pak jsem po architektuře dělala akademii výtvarných umění, dělala jsem výtvarné umění i ve Španělsku,” začala Jarmila vypočítávat.

„I moje maminka hezky malovala a já doma u mého biologického otce odmalička vídala Muchovy práce, tak to se mnou takhle všechno jde,” dodala na závěr.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008