Andrea Verešová není žádná fajnovka. Před vedrem neprchá k moři, vystačí si s Plzní.

 Celebrity 
21. června 2014 11:25 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Andrea nemůže být pozadu! Foto: Archiv vipstory.cz
Když Andrea Verešová ke svým 171cm přidá ještě tak dvaceticentimetrové podpatky, je dlouhá až do nebes. „Dostala jsem ty boty na focení. Jsou to Giuseppe Zanotti. Už jsou z loňské kolekce, ale mám je na sobě poprvé,” komentovala Verešová, která si na otevření obchodu s kosmetikou Kiehl’s výjimečně vyžehlila vlasy a vypadala skoro jako blondýnka.

Ačkoliv mnoho let platí za brunetku, poslední dobou si Andrea hodně zesvětlila vlasy. „Nechci být blondýnka, ale jsou hodně světlé. Taky záleží na světle, kde zrovna jsem. Prý je to teď moderní - přirozené a světlejší, takže na léto půjdu do světlých barev. Už se prý nenosí ombré, ale tento francouzský melír,” poučila vipstory.cz Verešová, která zkrátka nesmí zůstat pozadu. To poslední, s čím by měla problém, jsou finance.

Díky tomu jí ani nevadí tropická vedra, jaká minulý týden zasáhla Českou republiku. „Už existuje klimatizace, doma mám bazén, takže já si to maximálně užívám. Díky bohu mám to štěstí, že mám k tomu veškerý komfort,” popsala modelka vybavení svého domu nedaleko Plzně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008