Agáta Hanychová se k Soukupovi nestěhuje. Pro své děti naopak předělává pokojíčky ve vlastním domě

 Celebrity 
29. ledna 2023 12:45 / Mirka Malá
  5
📷
1 fotografie v galerii
Agátě se poslední živé vysílání moc nepovedlo Nextfoto
Sotva se Agáta Hanychová vrátila ze čtyřdenního pobytu ve Španělské Marbelle, kam ji vyvezl její partner Jaromír Soukup, vysílala na svém Instagramu živě pro své fanynky. A prozradila hned několik překvapivých informací.

Přestože se zhruba před dvěma týdny psalo o tom, že svojí dceři, kterou Agáta porodí v dubnu, zřejmě nakonec nedá jméno Rozárka, Agáta tentokrát během živého vysílání v odpovědi na jednu z otázek svých fanynek potvrdila, že své dceři toto jméno nakonec dá. Zdá se, že Agáta pod vlivem těhotenských hormonů mění své názory poslední dobou častěji, protože právě před dvěma týdny ve svém tehdejším živém vysílání toto jméno zpochybnila s tím, že se jí nakonec až tak moc nelíbí. Do jaké míry má na výběr jména vliv sám Jaromír Soukup, není jasné, a tak je možné, že pár týdnů bude zase všechno jinak.

Nejnovější Agátino instagramové vysílání ale přineslo i další zajímavé informace. Především pak tu, že se i přes brzké narození dcery nechystá stěhovat do honosné vily Jaromíra Soukupa. Agáta tak vysílala cestou do obchodu s nábytkem, kam jela pro poličky, protože místo toho, aby pro sebe a svoje dvě děti Kryšpína a Miu chystala stěhování, předělává ve svém vlastním domě dětské pokojíčky.

Agáta ve vysílání prozradila, že se k Soukupovi nastěhuje nejdříve v září, tedy několik měsíců po narození dcery. A pokud se k němu skutečně na podzim nastěhuje, hodlá si svůj dům nechat. Asi chce mít zadní vrátka, protože ve vztazích to Agátě moc nejde, stejně jako její matce Veronice Žilkové. Ve svém domě tedy hodlá raději vše přizpůsobit tomu, že ke Kryšpínovi a Mie brzy přibude další sourozenec.

Posledním instragramovým vysíláním Agáta ale svoje fanynky nakonec moc nepotěšila. Sice se jim pochlubila řetízkem značky Chopard, který dostala od Jaromíra Soukupa, a potvrdila, že trpí velkými výkyvy nálad, mnohé její fanynky ale považovaly její poslední vysílání ze velmi arogantní. Faktem je, že Agáta během svého zhruba dvacetiminutového vysílání neváhala použít mnohdy i velmi peprné výrazy, a to i směrem ke svým fanynkám, které jí do vysílání posílaly dotazy. Například na otázku, kde má děti, odpověděla Agáta, že jsou v mrazáku s jejím kojeneckým mlékem, které tam uchovává od doby, kdy naposledy kojila. A jednu followerku doslovně poslala do patřičných míst.

To logicky vyvolalo mnohé reakce fanynek. Například jedna fanynka Agátě napsala: "Vždy Vás ráda sleduji, ale tenhle živák je katastrofa bohužel, ale díky vašemu chování a nepříjemným odpovědím… Někdy by bylo super raději živák ukončit než se takhle chovat… Každý názor a každý koment byl pro Vás problém." Další followerka pak reagovala na to, jak se v živém vysílání Agáta chovala ke svým holčičkám, jak nazývá svoje fanynky: "Fuuuu, těhu hormony? Doufám… Agu zbouchla milionáře a z celkem milé a skromné holky je najednou arogantní, namistrovaná kr..a na přesdržku.... Přeju ti, ať jste s mimčem a Jaromírem všichni zdraví a šťastní, ale vzpamatuj se trochu… Kolikrát ‚holčicky' byly při tobě, když jsi byla bez chlapa, bez peněz a ubulená… Tak si fakt nezaslouží tyhle sprostý a trapný kydy." A do třetice ještě jeden z mnoha vzkazů, které Agáta na svůj nepovedený živák dostala: "Tohle se Vám moc nepovedlo, lidi za Vaši špatnou náladu nemohou," napsala jedna z Agátiných, možná dnes už bývalých fanynek.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod