Ze svatby udělali tyjátr století, ale po internetu už kolují první obrázky ”na černo”. Jak to nevěstě Kim Kardashian slušelo?

 Celebrity 
26. května 2014 04:43 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Kim Kardashian a Kanye West se v sobotu vzali ve Florencii Foto: Twitter
Tak to prostě chodí. I když je nějaká událost sebevíc tajná a hlídaná, stejně ven unikne hrstka, sice nekvalitních, ale aspoň pár fotografií. Stejně jako z ostře hlídané svatby Kim Kardashian a Kanye Westa.

Čerstvý manželský pár udělal ze své svatby sice drahou a celosvětovou párty, ale přímo na obřad v pevnosti Forte di Belvedere ve Florencii si svatební hosté nesměli vzít ani mobilní telefony, aby například neměli choutky sdílet obrázky na sociální síti. To si umíme vysvětlit jedině tak, že buďto Kim a Kanye zastávají názor, že jejich obřad je jen jejich soukromá věc (to ale trochu zaspali dobu) a nebo musí být celá událost tak perfektní, že ven pustí jen oficiální fotografie, které každému seberou dech.

Jak už jsme informovali, své ano si řekli před obrovskou stěnou pokrytou bílými květy. Teď už víme, že americká star oblékla šaty od Givenchy a jak se dalo předpokládat, pár odtajňujících obrázků už koluje na internetu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít