Kim Kardashian to schytala nejen od fanoušků. Svoje psy chová v garáži

 Celebrity 
31. prosince 2022 09:00 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kim Kardashian se zase jednou předvedla Depositphotos
Kim Kardashian se zase jednou předvedla. Na sociální sítě umístila video, ze kterého jasně vyplývá, že její dva pejsci žijí v garáži za železným plůtkem. Prakticky okamžitě se na její hlavu snesla obrovská vlna kritiky, na kterou hvězda reality show reagovala tím, že video ze svých účtů raději smazala.

Rodina Kim Kardashian, která ke slávě přišla díky reality show Keeping Up With The Kardashians, ostatně ve své show vystupovala s řadou domácích mazlíčků. Ale zřejmě je rodina Kardashianových nechovala z lásky, ale jako image pro televizní show. Není totiž žádným tajemstvím, že už v roce 2016 se média i fanoušci ptali, co se vlastně se všemi těmi pejsky stalo, když se na televizní obrazovce už neobjevují.

A co hůř, během řady let, kdy se show natáčela, Kardashianky v televizi představili na osmnáct psů a dodnes není jasné, co se s mnohými z nich stalo. A rodina jejich osudy nikdy nebyla ochotná komentovat. Skoro by se dalo z těchto indicií vyčíst, že ke svým domácím mazlíčkům neměla rodina Kardashianových žádný velký vztah a skutečně je měla jen pro vlastní dobrou image v televizi.

Kim Kardashian teď tomu všemu nasadila korunu, když vůbec nedomyslela, že některé věci by raději na sociálních sítích ukazovat neměla, protože hodně vypovídají o její povaze. Přesto ale umístila na Instagram a TikTok video, na kterém jsou její dva pomeraniani jménem Sushi a Saké ve svém malém obydlí v garáži a za železným plůtkem.

Kim chtěla svým fanouškům ukázat, jakou mají pejsci vánoční atmosféru a vůbec jí nedošlo, že tím ukáže něco opravdu nepěkného. Sushi a Saké na videu poskakovali za železným plůtkem po garáži a na videu je dobře vidět, že ve svém garážovém domově mají jak pelíšek, tak místo na potřebu i misky s jídlem.

Není se co divit, že na hlavu Kim Kardashian se prakticky okamžitě přihnala velká vlna kritiky, na kterou Kim reagovala tím, že video smazala jak ze svých účtů na sociálních sítích, tak z účtů své dcery North West. Ale to jí už nepomohlo a teď miliony lidí ví, co je zač. „Toto video bylo smazáno z North West účtu. Je to proto, že Kim Kardashian nechce, aby si lidé mysleli, že drží své psy v garáži? Zajímalo by mě, proč to smazali…,“ zeptal se sarkasticky uživatel TikToku, který video znovu zveřejnil. Kdo ho tedy dosud neviděl, může se přesvědčit sám.

Pravdou je, že Sushi a Saké mají v garáži svoje pohodlí, na druhou stranu mají jistě pravdu i kritici Kim Kardashian, kteří se pozastavují nad tím, proč tato superbohatá hvězda musí svoje pejsky držet v garáži, když má obrovský dům, který obklopují hektary pozemků.

Kim Kardashian si tak trhla ostudu, které se bude ještě dlouho zbavovat. Mnoho jejích fanoušků bere domácí mazlíčky jako členy domácnosti a málokdo by je zavíral do garáže. Někteří si v komentářích dokonce do Kim rýpli s tvrzením, že mít pejsky doma odporuje estetickým nárokům rozmazlené hvězdy reality show.

A dost možná mají pravdu. Ještě v loňském roce Kim Kardashian zveřejnila na svém Instagramu několik fotek se Sushi a Saké, které pořídila uvnitř domu, ale poslední, kterou lze na jejím účtu najít, je z března loňského roku. Od té doby zřejmě psi skutečně žijí v garáži.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Kim Kardashian (@kimkardashian)

Autorský článek, další zdroj: Instagram, TikTok

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008