Vychází kniha o Ivetě Bartošové i s poslední kapitolou... Stane se dílo varováním pro všechny křehké dívky, které sní o světě šoubyznysu?

 Celebrity 
24. května 2014 11:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nikdo netušil, jak tragický bude nakonec její závěr... Foto: Archiv
Iveta Bartošová se dá rozebírat hodiny a stejně by obyčejný smrtelník zřejmě nepřišel na to, co se odehrávalo v její hlavě. Když vyšla kniha Odhalená pravda, byl o ni velký zájem. Každý se chtěl totiž alespoň tištěným slovem pokusit nahlédnout do komplikovaného nitra zpěvačky, která udělala tolik chyb a stejně se stále vracela na výsluní...

Když ovšem autoři Miroslav Graclík a Václav Nekvapil plánovali pokračování příběhu, nikdo netušil, že mu přibude poslední a zcela fatální kapitola. Bartošová, která byla více než třicet let výraznou součástí českého showbyznysu, spáchala 29. dubna tragickou sebevraždu. Na pódium už se nikdy nevrátí.

Kniha, jenž vyjde na začátku června, je také příběhem československé a české pop-music ve dvou obdobích – před listopadem 1989 a po něm. Autorům se totiž podařilo shromáždit velké množství materiálů, zpovědí a komentářů. Činí to z díla více než poutavou kroniku. Druhá část je o prostém děvčeti z Čeladné, které počátkem devadesátých let dosáhlo vrcholu slávy zpěvačky líbivého popu, až do doby, když si zdevastovaná star, těžící z bulvární popularity, sáhla na život.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve