Včera se konala nejdražší a nejstřeženější svatba Kim Kardashian a Kanye Westa. Jakou měli výzdobu, kde se vzali, kde jedli? Víme všechno!

 Celebrity 
25. května 2014 11:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Oslavy probíhaly ve Francii, obřad ve Florencii Foto: Twitter
Je to tady. Předražená veselka Kim Kardashian a Kanyeho Westa je za námi. Svatba roku se nakonec nekonala v Paříži, jak všichni čekali. Probíhala ve Florencii ve Forte di Belvedere. Své ano si řekli u obrovské stěny pokryté ”kobercem” z bílých gardénií, pivoněk a růží dovezených až z Paříže a Belgie.

„Měli na to najaté dělníky, kteří je ráno skládali do předem připravené stěny. Během dne je museli stříkat vodou, aby vydržely svěží až do obřadu,” uvedl zdroj US Weekly. Hosté stolovali u impozantního sedmdesát metrů dlouhého mramorového stolu, který také musel být smontovaný až na místě. Během lahodného oběda samozřejmě seděli s výhledem na město. Taneční parket byl vytvořen v zahradě pevnosti.

Dokonce i světla a generátory byly v pískové barvě, aby ladily s prostředím. Celé to drahé divadlo bylo hlídané najatou ochrankou. U každého vchodu do starověké pevnosti stáli ostřílení hoši. A jelikož pokyny pro hosty zněly – přijet do Paříže – na místo obřadu byli přepravováni soukromými a pravidelnými lety. Není divu, že od rána nevěsta Kim trnula hrůzou, že se něco pokazí.

Otázkou zůstává, zda vůbec někdy uvidíme nějaké fotografie přímo z obřadu. Hosté prý nesměli mít s sebou ani mobilní telefony a všichni, kdo se jakýmkoliv způsobem na svatbě podíleli, jsou prý vázáni slibem mlčenlivosti.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum