Podobné osudy spisovatelky Simony Monyové a zpěvačky Ivety Bartošové. Obě bohužel doplatily na spojení s tyranem.

 Celebrity 
25. května 2014 07:00 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Simona Monyová podlehla šesti bodným ranám Foto: Facebook
Proč si ženy vybírají špatné muže? Je to až neuvěřitelné, ale některým ženám určitá jinakost jejich partnerů dokonce vyhovuje.

Podobně jako Iveta Bartošová, kterou podle všeho dohnal k sebevraždě manžel, bez kterého ovšem zpěvačka nemohla být, dopadla i autorka mnoha románů pro ženy Simona Monyová. Ta byla zavražděna před třemi lety svým manželem Borisem Ingrem. O svém muži, se spisovatelka zmiňovala hodně ve svých románech s mnohdy tragickými autobiografickými prvky. Orientovala se totiž hlavně na "vztahovou literaturu", protože jak sama tvrdila, vztahy jsou ústřední téma většiny lidí, ať jsou to vztahy milenecké, manželské, rodičovské, přátelské prostě zajímají skoro každého.

Ovšem svůj osobní složitý vztah nijak řešit nehodlala a o společném soužití hovořila takto: „Manžel je naprosto nevyzpytatelný, což člověku sice bere určité jistoty, ale na druhou stranu zase nehrozí stereotyp. A ten já nesnáším," řekla pro časopis Ona Dnes.

Někdy je opravdu velmi těžké ženám pomoci, vědí o svých mužích, že je tyranizují a přitom ve vztahu setrvávají a z různých důvodů od nich nemohou odejít
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod