To je jako Sophiina volba: Andrea Verešová nebo luxusní sporťák? Co míň ”žere”, je asi jasné...

 Celebrity 
25. května 2014 06:31 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Andrea padla k luxusnímu vozu jako ulitá Foto: Autosalon Dajbych
Když chcete nafotit luxusní vůz, koho jiného k němu zvolit jako ”partnera” než krásnou ženu? A právě z tohoto důvodu si majitel autosalonu Petr Dajbych vybral k dlouho očekávané novince Jaguar F-TYPE modelku Andreu Verešovou. Ta k čistokrevnému sporťáku, který zrychlí na stovku a už za pouhé 4,3 sekundy dosáhne rychlosti 300km/h, padla jako ulitá.

Jenže prý možná až moc. Po zhlédnutí kolekce fotografií si člověk uvědomí, že sexappeal slovenské krásky odvádí pozornost od nablýskaného stroje. „Je sice pravda, že mě to zpočátku trochu zaskočilo, důvod k nějaké ponurosti to ale rozhodně není a rádi se fotografiemi pochlubíme,” poznamenal Dajbych.

Andree vůz o to víc seděl, jelikož ona sama je nadšená řidička. „Jezdím často a ráda. Především za prací, ale když jedeme za rodinou na Slovensko, nechávám řídit manžela,” řekla modelka. Ovšem jako matka dvou dětí musí jízdu přizpůsobovat situaci. „Baví mě rychlé sporťáky, obzvlášť v létě, ale pokud jedu s dětmi, myslím především na jejich bezpečnost,” dodala Andrea.

Na horách se Verešová nebrání dokonce ani čtyřkolce nebo offroadu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve