Pětaosmdesátiletá Yvetta Simonová je na sebe příšná. Díky čemu je fit a dodnes koncertuje?

 Celebrity 
25. května 2014 13:10 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
MUDr. Věra Terzijská s Yvettou Simonovou Foto: Slovanský Dům Clinic
Usměvavá zpěvačka Yvetta Simonová je v pětaosmdesáti stále čiperná babička. „Každý den ráno cvičím alespoň půl hodiny. Ale musím to udělat než si dám kávu, pak už se mi totiž nechce. Samozřejmě už nejsem tak pružná, protože proti věku není léku. Teď mě bolí noha, protože jsem si natáhla sval,” řekla vipstory.cz Yvetta.

Ačkoliv se v bílém letním kostýmku ocitla ve Slovanském Domě Clinic, přiznala se, že má za sebou jenom jeden zákrok. „Když mi bylo šedesát, tak jsem si nechala udělat horní víčka. Spodní na to čekaj, ale to už se asi nedočkám,” poznamenala Simonová. Místo botoxu či liftingů dává přednost poctivým přírodním domácím maskám. „Tvaroh, med a zakysaná smetana, to je úplně nejlepší. Já mám suchou pleť a potřebuju ji hodně mastit.”

Fit se Yvetta udržuje také zpěvem. „Denně musím dělat hlasové cvičení, aby mi ten hlas nespadnul. Ono mě to baví a myslím si, že mě to i trochu drží při životě. Občas ještě dělám i nějaké malé vystoupení,” dodala zpěvačka. Teď má za sebou koncert s Milanem Drobným.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod