České muzikálové hvězdy šly do sebe. Sportují, na alkohol se ani nepodívají. Něco se totiž chystá...

 Celebrity 
27. května 2014 04:29 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Muzikál Pomáda dostal na rozloučenou Zlatou Foto: Divadlo Kalich
Co se to děje? Michaela Doubravová se doma protahuje, Tomáš Savka nepije a jezdí na kole a Jan Kříž běhá v Kunratickém lesíku. Důvod je jednoduchý. Všichni tihle a další herci dostanou již brzy pořádně zabrat a to během nacvičování muzikálu Horečka sobotní noci, kterou v září uvede Divadlo Kalich. Ale předtím se loučí s Pomádou...

„O Pomádu byl obrovský zájem. Licenci jsme původně pořizovali na 100 repríz, nakonec jich uvedeme dvakrát tolik,” řekl během přebírání Zlaté desky za prodej alba s písněmi z muzikálu v podání herců inscenace Kalichu producent a majitel divadla Michal Kocourek. Rozesmutňuje je pouze fakt, že 22. června bude mít Pomáda derniéru.

„Pro ten úspěch jsme se rozhodli nastudovat další taneční legendu – Horečku sobotní noci. Ta nás s režisérem a choreografem Jánem Ďurovčíkem posune zase o pořádný kus dál, pokud jde o použité jevištní technologie i nároky na herce,” doplňuje kocourek. Jedná se totiž o velkou muzikálovou prověrku. Nastudování Divadla Kalich si vysloužilo i chválu z úst majitele práv Ronalda S. Tafta. „Viděl jsem ty nejlepší sólisty, jaké jsem kdy měl možnost zhlédnout. Lepší než v Americe, Austrálii nebo kdekoli jinde v Evropě,” uvedl tehdy.

Za pár dní rovněž proběhne derniéra muzikálu Mirjam a Daniela Landových Touha. „Vrátili jsme ji na základě četných žádostí fanoušků jen v omezeném počtu repríz,” uvedl Kocourek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít