Expřítel Missky Válkové prozradil, proč se s ním rozešla: "Něco se jí zamotalo v mozečku..." Jo a taky si teda nabrnkla jinýho, mladšího...

 Celebrity 
26. května 2014 06:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Mirek má teď spoustu volného času Foto: Archiv vipstory.cz
V březnu se po čtyřech letech na pohled harmonického vztahu najednou uskutečnil rozchod Miss Jitky Válkové a Mirka Cipry. A troufáme si říct, že tři roky a jedenáct měsíců ten vztah opravdu harmonický byl. Až do poslední chvíle, kdy se v mladé krásce něco zlomilo.

Teď s odstupem času nám Cipra exkluzivně svěřil, jak k tomu došlo. „Počítal jsem s ní na celý život a ona taky, ale pak se v tom mladém mozečku něco zamotalo a najednou... přišlo to strašně náhle. Jí se změnilo uvažování během dvou týdnů a jednoho dne se probudila a řekla, že potřebuje odejít a zkusit něco, co v těch osmnácti letech zameškala, nějakou tu pubertu,” svěřil vipstory.cz Míra.

A tak Válkové nebránil a nechal ji jít. Nic jiného mu ani nezbývalo. „Bohužel nás doběhl čas,” komentuje Cipra, zatímco Jitka už se v médiích objevila po boku nového a mladšího Adama Klavíka, druhého nejkrásnějšího muže roku 2012 a nebojí se říct, že je zamilovaná. Přitom ještě před třemi měsíci byla zasnoubená s jiným.

„Tak šla, aby zjistila, že venku taky prší. Pak možná bude moci porovnávat,” uzavřel Mirek.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum