Herečka, která se doma jen tak z hecu nacpala do lednice, je těhotná. Není taková matka pro dítě trochu nebezpečná? Kam ho asi bude dávat???

 Celebrity 
26. května 2014 05:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Christina Ricci čeká s manželem prvního potomka Foto: Twitter
Ačkoliv to vypadá, že je nový módní trend nejdřív si pořídit děti a až teprve potom se vzít, ještě se mezi námi najdou tací, kteří dávají přednost tradiční metodě. Hvězda filmů Ospalá díra nebo Addamsova rodina Christina Ricci si loni v říjnu vzala kameramana Jamese Heerdegena a teď v květnu vyšlo najevo, že je těhotná.

Ještě na začátku roku se herečka nacpala do lednice a spustila tím mezi svými fanoušky nový trend fotografií, ale momentálně by se asi maximálně tak vlezla do almary. Christina už má pěkné bříško a přitom o tom nikdo nevěděl. Fotografy tím překvapila na letišti v Los Angeles. Je to vtipný kontrast například v porovnání s Jennifer Aniston, u níž si média pletou nadýmání s těhotenstvím.

Gratulujeme a těšíme se co to bude! A taky doufáme, že Christinina fotka z lednice byl jen hec a nejedná se o žádnou mentální poruchu, čili nebude dávat miminko třeba do pračky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47