Blíží se Ples v Opeře! Víte, kde se luxusně a vkusně obléknout?

 Celebrity 
18. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Filip Vaněk a jeho krásky, které už ví, jak se na Ples v Opeře dobře obléknout! VIPstory.cz
Ples v Opeře v Praze se blíží. Už 6. února se tam sejde česká smetánka, která se přijde pobavit, ale také předvést své róby. Především dámy přijdou, aby ukázaly, co nového si pořídily a daly najevo svým konkurentkám, že právě ony jsou ty jedinečné, originální a in. A pokud byste nevěděli co na sebe, náš módní stylista Filip Vaněk vám nejen poradí, ale i ukáže, kde skvěle nakoupit.

Společně s Plesem v Opeře byl otevřen Fashion Opera Boudoir v Maiselově ulici, kam mohou přijít hosté nejen této významné události, ale i dalších plesů. Slavnostního otevření butiku se účastnily celebrity, jako Renata Langmanová , Zorka Hejdová, Pavlína Němcová a další.

„Pokud si návštěvníci těchto krásných akcí nevědí rady s oblečením, mohou si vybrat ze šatů českých návrhářů, jako je Michael Kovačík i zahraničních, například 2md Skin and Co, kteří oblékají třeba Jennifer Lopez. A mohou si vybrat i šperky Gioia Pavlíny Němckové vhodné právě pro Ples v Ppeře,“ láká stylista Filip Vaněk, který přesně ví co na sebe, aby především dámy byly šik!

„Dají si tam zmrzlinu Häagen-Dazs, Vodu Perier, sklenku Prosseca a já jim tam budu k dispozici ve dnech 19., 26., 27. ledna a pak 2. února vždy odpoledne,“ láká Filip Vaněk zákaznice.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty